Últims Treballs

Aquest són alguns dels treballs realitzats ultimament

Un Hotel rural amb molt d´encant a Buitrago, Soria. Pots visitar i reservar una estada a la seva web aqui

Un dels millors i més importants compositors i productors del nostre país és Jordi Cubino. Ell també a confiat en els nostres serveis. Visita la seva web aqui

Una botiga en línia al més pur estil Boho Chic. Pots veure-la i comprar els seus productes aqui

Una botiga de bicicletes amb més de 50 anys d’història ara per fi online. Entra i descobreix-la aqui

T’agraden els dolços però ets al·lèrgic al gluten? Aquesta és la teva botiga. Pots visitar-la i comprar els seus productes aqui

Si t´has proposat participar en aquesta increible aventura com és la Titan Desert, trobaràs tota la informació que necessites aqui

Estem utilitzant cookies per oferir-te la millor experiència. Podeu obtenir més informació sobre quines galetes estem utilitzant o desactivar-les a Configuració de privacitat.
AcceptarConfiguració de privacitat

GDPR

  • Protecció de Dades

Protecció de Dades

RESPONSABLE: Qui és el Responsable del tractament de les vostres dades?

Identitat: JOAN BERENGUER AUDIOVISUAL PRODUCTIONS. amb CIF/NIF: B64800832, en endavant ENTITAT

Adreça: C/ BALMES 38-40, 08203-SABADELL

E-mail: info@joanberenguer.net

Delegat de Protecció de Dades: Solucions Web On Line S.L., amb nom comercial “ProfesionalHosting” amb la finalitat de gestionar el servei de hosting o cloud contractat a aquesta empresa. Domicili C/Germans Machado 19, Roquetes de Mar. 04720 Almeria. Podeu consultar el vostre avís legal a: https://www.profesionalhosting.com

DRETS: Quins són els vostres drets quan ens facilita les vostres dades?

Accés: L’interessat té dret a saber quines dades està tractant l’ENTITAT sobre ell.
Rectificació: L’interessat té dret a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes.
Supressió: L’interessat té dret a sol·licitar la supressió de les seves dades quan, entre altres motius, les dades no siguin necessàries per a les finalitats recollides.
Limitació del tractament: En determinades circumstàncies l’interessat podrà sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, cas en què únicament les conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
Oposició: En determinades circumstàncies linteressat podrà oposar-se al tractament de les seves dades. En aquest cas l’ENTITAT deixarà de tractar les vostres dades, excepte per motius legítims imperiosos o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.
Portabilitat de les dades: Només aplicable a dades automatitzades i consisteix a passar les dades des de l’ENTITAT a un altre nou RESPONSABLE DEL TRACTAMENT (no a l’interessat i per sol·licitud).
Podeu exercir els vostres drets inclòs el dret a retirar el vostre consentiment (si aquest va ser atorgat) enviant un escrit a JOAN BERENGUER AUDIOVISUAL PRODUCTIONS., CARRER BALMES 38-40 08203-SABADELL o enviant un e-mail a info@joanberenguer.

A més, vostè té dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades, actualment l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.