E-Commerce

Botigues Online a mida i adaptades al que necessita el teu negoci
E-Commerce

Per què una Botiga Online?

Els avantatges de disposar d’una pàgina web amb productes de venda online, són moltes, però la principal és poder oferir i facturar els productes i serveis de la teva empresa a través d’un nou canal de venda, Internet.

Això no vol dir competir amb el sistema tradicional, sinó ampliar les possibilitats de fer negoci i sumar en la qualitat del servei al client, oferint-li més vies per adquirir els teus productes.

Si a això li afegim que comptar amb una botiga en línia és extremadament econòmic, comparant-lo amb altres canals de distribució i venda, la botiga en línia de la teva empresa és una rendibilitat segura per al teu negoci. Dit d’una altra manera, seria comparable a tenir un agent de vendes realitzant la teva tasca comercial 24 hores del dia, els 365 dies de l’any, aconseguint una total adaptabilitat als horaris de compra dels teus clients, ja que el teu negoci sempre romandrà obert.

Botigues Online

Si tens un comerç, una PIME o ets un autònom, t’oferim les eines i el suport necessari per treure el màxim partit al teu negoci a través de la creació de la teva primera botiga online a uns preus molt competitius.

A més, una botiga en línia, permet realitzar campanyes promocionals i publicitàries sense costos extres de contractació d’agències de publicitat i mitjans de difusió alternatius, connectant directament amb els clients que visitaran la teva botiga i exercint sobre ells una tasca d’incentius a la compra.

Internet no té fronteres. El nombre de compradors dels teus productes, no està limitat a la teva àrea geogràfica, donant l’oportunitat de comprar els teus productes a clients als quals no tindrieu accés pels canals tradicionals.

Posicionament Web

E-Commerce

Analítica Web

Inbound Màrketing

E-Mail Màrketing

Contacta amb Nosaltres

Si tens alguna consulta sobre els nostres serveis o simplement t’agradaria fer algun suggeriment o comentari, pots posar-te en contacte amb nosaltres a través dels següents canals: Estarem encantats de poder ajudar-te.

+34 658 14 34 12
info@joanberenguer.net 

  Estem utilitzant cookies per oferir-te la millor experiència. Podeu obtenir més informació sobre quines galetes estem utilitzant o desactivar-les a Configuració de privacitat.
  AcceptarConfiguració de privacitat

  GDPR

  • Protecció de Dades

  Protecció de Dades

  RESPONSABLE: Qui és el Responsable del tractament de les vostres dades?

  Identitat: JOAN BERENGUER AUDIOVISUAL PRODUCTIONS. amb CIF/NIF: B64800832, en endavant ENTITAT

  Adreça: C/ BALMES 38-40, 08203-SABADELL

  E-mail: info@joanberenguer.net

  Delegat de Protecció de Dades: Solucions Web On Line S.L., amb nom comercial “ProfesionalHosting” amb la finalitat de gestionar el servei de hosting o cloud contractat a aquesta empresa. Domicili C/Germans Machado 19, Roquetes de Mar. 04720 Almeria. Podeu consultar el vostre avís legal a: https://www.profesionalhosting.com

  DRETS: Quins són els vostres drets quan ens facilita les vostres dades?

  Accés: L’interessat té dret a saber quines dades està tractant l’ENTITAT sobre ell.
  Rectificació: L’interessat té dret a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes.
  Supressió: L’interessat té dret a sol·licitar la supressió de les seves dades quan, entre altres motius, les dades no siguin necessàries per a les finalitats recollides.
  Limitació del tractament: En determinades circumstàncies l’interessat podrà sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, cas en què únicament les conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
  Oposició: En determinades circumstàncies linteressat podrà oposar-se al tractament de les seves dades. En aquest cas l’ENTITAT deixarà de tractar les vostres dades, excepte per motius legítims imperiosos o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.
  Portabilitat de les dades: Només aplicable a dades automatitzades i consisteix a passar les dades des de l’ENTITAT a un altre nou RESPONSABLE DEL TRACTAMENT (no a l’interessat i per sol·licitud).
  Podeu exercir els vostres drets inclòs el dret a retirar el vostre consentiment (si aquest va ser atorgat) enviant un escrit a JOAN BERENGUER AUDIOVISUAL PRODUCTIONS., CARRER BALMES 38-40 08203-SABADELL o enviant un e-mail a info@joanberenguer.

  A més, vostè té dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades, actualment l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.