E-Mail Màrketing

Som especialistes en la producció de campanyes integrals de email markèting

Posicionament Web

E-Commerce

Analítica Web

Inbound Màrketing

E-Mail Màrketing

Contacta amb Nosaltres

Si tens alguna consulta sobre els nostres serveis o simplement t’agradaria fer algun suggeriment o comentari, pots posar-te en contacte amb nosaltres a través dels següents canals: Estarem encantats de poder ajudar-te.

info@joanberenguer.net 

  Estem utilitzant cookies per oferir-te la millor experiència. Podeu obtenir més informació sobre quines galetes estem utilitzant o desactivar-les a Configuració de privacitat.
  AcceptarConfiguració de privacitat

  GDPR

  • Protecció de Dades

  Protecció de Dades

  RESPONSABLE: Qui és el Responsable del tractament de les vostres dades?

  Identitat: JOAN BERENGUER AUDIOVISUAL PRODUCTIONS. amb CIF/NIF: B64800832, en endavant ENTITAT

  Adreça: C/ BALMES 38-40, 08203-SABADELL

  E-mail: info@joanberenguer.net

  Delegat de Protecció de Dades: Solucions Web On Line S.L., amb nom comercial “ProfesionalHosting” amb la finalitat de gestionar el servei de hosting o cloud contractat a aquesta empresa. Domicili C/Germans Machado 19, Roquetes de Mar. 04720 Almeria. Podeu consultar el vostre avís legal a: https://www.profesionalhosting.com

  DRETS: Quins són els vostres drets quan ens facilita les vostres dades?

  Accés: L’interessat té dret a saber quines dades està tractant l’ENTITAT sobre ell.
  Rectificació: L’interessat té dret a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes.
  Supressió: L’interessat té dret a sol·licitar la supressió de les seves dades quan, entre altres motius, les dades no siguin necessàries per a les finalitats recollides.
  Limitació del tractament: En determinades circumstàncies l’interessat podrà sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, cas en què únicament les conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
  Oposició: En determinades circumstàncies linteressat podrà oposar-se al tractament de les seves dades. En aquest cas l’ENTITAT deixarà de tractar les vostres dades, excepte per motius legítims imperiosos o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.
  Portabilitat de les dades: Només aplicable a dades automatitzades i consisteix a passar les dades des de l’ENTITAT a un altre nou RESPONSABLE DEL TRACTAMENT (no a l’interessat i per sol·licitud).
  Podeu exercir els vostres drets inclòs el dret a retirar el vostre consentiment (si aquest va ser atorgat) enviant un escrit a JOAN BERENGUER AUDIOVISUAL PRODUCTIONS., CARRER BALMES 38-40 08203-SABADELL o enviant un e-mail a info@joanberenguer.

  A més, vostè té dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades, actualment l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.