Producció Audiovisual

Producció | Post-Producció

Estudi

Més de 25 anys d´experiència ens avalen

Som una productora audiovisual de referència com a proveïdora de continguts audiovisuals i interactius per a empreses nacionals i internacionals. Estem especialitzats al màxim nivell, en els grans grups del mitjà audiovisual (vídeo, televisió, àudio, grafisme, 3d, web 2.0,). Grans marques, cadenes de TV, tant nacionals com internacionals, agències de publicitat o discogràfiques, entre d’altres, ja han confiat en nosaltres.

Producció

Disposem de serveis directes i indirectes; productors, realitzadors, guionistes, locutors etc. Agències de produccció i agències de publicitat. Oferim el servei integral en direcció, producció i supervisió de programes audiovisuals educatius, d’investigació i promoció, així com programes socials, institucionals, industrials, corporatius etc. amb equips totalment digitals.

Documentals | Industrials | Corporatius | Videoclips | Seminaris | Conferències | Directes

Post-Producció

Disposem de 3 sales d’edició totalment digitalitzades. Treballem amb les ultimes versions de programari d’edició professional. Personal altament qualificat, dissenya la imatge gràfica que s’aplica a les diferents produccions: vídeos, videoweb, DVD, CD-rom, cd-card etc, depenent de les necessitats, utilitza diferents plataformes i programari per a elaborar la imatge i les seves aplicacions

Edició Digital | Autoria DVD | Sonorització | Duplicats Video-DVD | Transcodificacions | Telecine

Contacta amb Nosaltres

Si tens alguna consulta sobre els nostres serveis o simplement t’agradaria fer algun suggeriment o comentari, pots posar-te en contacte amb nosaltres a través dels següents canals: Estarem encantats de poder ajudar-te.

+34 658 14 34 12
info@joanberenguer.net 

  Estem utilitzant cookies per oferir-te la millor experiència. Podeu obtenir més informació sobre quines galetes estem utilitzant o desactivar-les a Configuració de privacitat.
  AcceptarConfiguració de privacitat

  GDPR

  • Protecció de Dades

  Protecció de Dades

  RESPONSABLE: Qui és el Responsable del tractament de les vostres dades?

  Identitat: JOAN BERENGUER AUDIOVISUAL PRODUCTIONS. amb CIF/NIF: B64800832, en endavant ENTITAT

  Adreça: C/ BALMES 38-40, 08203-SABADELL

  E-mail: info@joanberenguer.net

  Delegat de Protecció de Dades: Solucions Web On Line S.L., amb nom comercial “ProfesionalHosting” amb la finalitat de gestionar el servei de hosting o cloud contractat a aquesta empresa. Domicili C/Germans Machado 19, Roquetes de Mar. 04720 Almeria. Podeu consultar el vostre avís legal a: https://www.profesionalhosting.com

  DRETS: Quins són els vostres drets quan ens facilita les vostres dades?

  Accés: L’interessat té dret a saber quines dades està tractant l’ENTITAT sobre ell.
  Rectificació: L’interessat té dret a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes.
  Supressió: L’interessat té dret a sol·licitar la supressió de les seves dades quan, entre altres motius, les dades no siguin necessàries per a les finalitats recollides.
  Limitació del tractament: En determinades circumstàncies l’interessat podrà sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, cas en què únicament les conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
  Oposició: En determinades circumstàncies linteressat podrà oposar-se al tractament de les seves dades. En aquest cas l’ENTITAT deixarà de tractar les vostres dades, excepte per motius legítims imperiosos o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.
  Portabilitat de les dades: Només aplicable a dades automatitzades i consisteix a passar les dades des de l’ENTITAT a un altre nou RESPONSABLE DEL TRACTAMENT (no a l’interessat i per sol·licitud).
  Podeu exercir els vostres drets inclòs el dret a retirar el vostre consentiment (si aquest va ser atorgat) enviant un escrit a JOAN BERENGUER AUDIOVISUAL PRODUCTIONS., CARRER BALMES 38-40 08203-SABADELL o enviant un e-mail a info@joanberenguer.

  A més, vostè té dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades, actualment l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.