Posicionament Seo/Sem

Escala posicions a Google fins a ser el primer

Seo/Sem

T’oferim la possibilitat de contractar un servei integral de manteniment web, si no disposes de temps o coneixements tècnics per fer-ho.

Perquè la teva web tingui èxit, no és suficient amb un excel·lent disseny, també requereix d’un manteniment constant, actualització d’informació, ofertes de productes, preus, notícies, imatges… depenent de l’activitat de la teva web. Si ets un usuari d’Internet, hauràs notat això en més d’una ocasió. Un lloc web actualitzat amb nous continguts constantment dóna peu a que els usuaris el visitin més freqüentment.

Posicionament Web

E-Commerce

Analítica Web

Inbound Màrketing

E-Mail Màrketing

Contacta amb Nosaltres

Si tens alguna consulta sobre els nostres serveis o simplement t’agradaria fer algun suggeriment o comentari, pots posar-te en contacte amb nosaltres a través dels següents canals: Estarem encantats de poder ajudar-te.

+34 658 14 34 12
info@joanberenguer.net 

  Estem utilitzant cookies per oferir-te la millor experiència. Podeu obtenir més informació sobre quines galetes estem utilitzant o desactivar-les a Configuració de privacitat.
  AcceptarConfiguració de privacitat

  GDPR

  • Protecció de Dades

  Protecció de Dades

  RESPONSABLE: Qui és el Responsable del tractament de les vostres dades?

  Identitat: JOAN BERENGUER AUDIOVISUAL PRODUCTIONS. amb CIF/NIF: B64800832, en endavant ENTITAT

  Adreça: C/ BALMES 38-40, 08203-SABADELL

  E-mail: info@joanberenguer.net

  Delegat de Protecció de Dades: Solucions Web On Line S.L., amb nom comercial “ProfesionalHosting” amb la finalitat de gestionar el servei de hosting o cloud contractat a aquesta empresa. Domicili C/Germans Machado 19, Roquetes de Mar. 04720 Almeria. Podeu consultar el vostre avís legal a: https://www.profesionalhosting.com

  DRETS: Quins són els vostres drets quan ens facilita les vostres dades?

  Accés: L’interessat té dret a saber quines dades està tractant l’ENTITAT sobre ell.
  Rectificació: L’interessat té dret a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes.
  Supressió: L’interessat té dret a sol·licitar la supressió de les seves dades quan, entre altres motius, les dades no siguin necessàries per a les finalitats recollides.
  Limitació del tractament: En determinades circumstàncies l’interessat podrà sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, cas en què únicament les conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
  Oposició: En determinades circumstàncies linteressat podrà oposar-se al tractament de les seves dades. En aquest cas l’ENTITAT deixarà de tractar les vostres dades, excepte per motius legítims imperiosos o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.
  Portabilitat de les dades: Només aplicable a dades automatitzades i consisteix a passar les dades des de l’ENTITAT a un altre nou RESPONSABLE DEL TRACTAMENT (no a l’interessat i per sol·licitud).
  Podeu exercir els vostres drets inclòs el dret a retirar el vostre consentiment (si aquest va ser atorgat) enviant un escrit a JOAN BERENGUER AUDIOVISUAL PRODUCTIONS., CARRER BALMES 38-40 08203-SABADELL o enviant un e-mail a info@joanberenguer.

  A més, vostè té dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades, actualment l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.