Reportaje Social

Tarifes 2021

No tenim diferents paquets. En totes les nostres pel·lícules apostem sempre per la màxima qualitat i als millors preus. Cobrim tot l'esdeveniment, des de la preparació a casa dels nuvis fins a la festa final. Totes les nostres pel · lícules tenen una durada aproximada d'entre 30-40 minuts en Full HD i look cinematogràfic. S'inclou també un tràiler resum de 5 minuts amb una selecció dels millors moments, 3 DVD'S amb caratula personalitzada i menu DVD. A més disposareu d'un espai web, per poder visualitzar el vostre casament complert en línia amb accés privat, perquè vosaltres o els vostres familiars i amics la pogueu veure on i quan vulgueu

Preboda/Postboda

El reportatge previ al casament ens donarà l'oportunitat de conèixer-nos, saber els vostres gustos, treure el màxim partit a les vostres emocions, compartir l'experiència de la vostra boda des del principi. Vosaltres escolliu que voleu comptar a través dels nostres ulls i nosaltres ens fem còmplices dels vostres desitjos per aquest dia tan especial, perquè res falli ... La postboda és gaudir sense nervis, perquè el gran dia va passar, però la màgia contínua .. .

Same Day Edit

Sorprèn als teus convidats amb el muntatge d'una pel·lícula el mateix dia del casament, per a ser projectat al restaurant, de les imatges preses des de casa dels nuvis fins al moment de l'arribada al restaurant.

Wedding Web

Pàgina web a mida per als nuvis, on vosaltres i totes les persones que vulgueu, a través d'una contrasenya, pugueu accedir a fotos, vídeo, informació i totes les dades d'interès del casament.

Et recomanem