E-Commerce

BOTIGUES ONLINE

Si tens un comerç, una PIME o ets un autònom, t’oferim les eines i el suport necessari per treure el màxim partit al teu negoci a través de la creació de la teva primera botiga online a uns preus molt competitius.

Pots veure els nostres últims treballs aqui

PER QUÈ UNA BOTIGA ONLINE?

Els avantatges de disposar d’una pàgina web amb productes de venda online, són moltes, però la principal és poder oferir i facturar els productes i serveis de la teva empresa a través d’un nou canal de venda, Internet.

Això no vol dir competir amb el sistema tradicional, sinó ampliar les possibilitats de fer negoci i sumar en la qualitat del servei al client, oferint-li més vies per adquirir els teus productes.

Si a això li afegim que comptar amb una botiga en línia és extremadament econòmic, comparant-lo amb altres canals de distribució i venda, la botiga en línia de la teva empresa és una rendibilitat segura per al teu negoci. Dit d’una altra manera, seria comparable a tenir un agent de vendes realitzant la teva tasca comercial 24 hores del dia, els 365 dies de l’any, aconseguint una total adaptabilitat als horaris de compra dels teus clients, ja que el teu negoci sempre romandrà obert.

A més, una botiga en línia, permet realitzar campanyes promocionals i publicitàries sense costos extres de contractació d’agències de publicitat i mitjans de difusió alternatius, connectant directament amb els clients que visitaran la teva botiga i exercint sobre ells una tasca d’incentius a la compra.

Internet no té fronteres. El nombre de compradors dels teus productes, no està limitat a la teva àrea geogràfica, donant l’oportunitat de comprar els teus productes a clients als quals no tindrieu accés pels canals tradicionals.